Account aanmakenX
StagePitch account aanmaken als:
StagePitch, dé nieuwe manier om stagiaires te werven

StagePitch, dé nieuwe manier om stagiaires te werven

Goed dat je kijkt op Stagepitch.nl, want dit is dé nieuwe manier om stagiaires te werven. Wij zijn enorm blij dat Stagepitch inmiddels online staat en dat we bedrijven en studenten kunnen gaan helpen in hun zoektocht naar een succesvolle stage. De oprichters van Stagepitch.nl hebben namelijk zelf alle fases doorlopen, van stage zoekende tot stagiaire zijn en daarna ook verantwoordelijk geweest voor het werven van stagiaires bij bedrijven waar wij gewerkt hebben.

Eigenlijk viel alleen het stage lopen mee, want zowel de zoektocht naar een leuke stage als het zoeken naar geschikte stagiaires was een enorme uitdaging. Eigenlijk was het het zó lastig dat we in 2011 besloten om zelf maar met een beter stage platform te komen, zodat het voor zowel studenten als bedrijven het een stuk efficiënter wordt én leuker!

Wij vinden dat de huidige manier van stages zoeken en stages plaatsen hopeloos is verouderd. De maatschappij is in een rap tempo aan het veranderen, in één waar alles, sneller, beter, makkelijker moet en kan. Ons concept is heel simpel. We vragen de bedrijven om alvast een probleemstelling te plaatsen en we vragen onze studenten om op een zo creatief mogelijke manier daarop te pitchen. Ben jij diegene die het meest briljant pitched op een stage, dan heb je een grote kans dat een bedrijf jouw uitkiest! Op deze manier leert de student ook alvast wat de vereisten zijn als je later écht aan de slag gaat op de arbeidsmarkt.

Voor bedrijven: We zien uw probleemstelling graag tegemoet. Heeft u eventueel wat hulp nodig, extra tips of een bijzonder opdracht/verzoek, dan kunnen jullie ons hier contacten.

Voor studenten: Veel plezier bij het pitchen!