Account aanmakenX
StagePitch account aanmaken als:
Laatste blog posts
Zoek jij een stage? Pitch op StagePicth Ben jij op zoek naar een stage plaats bij een Start-Up..

Zoek jij een stageplek bij een Start-Up? In de database van StagePitch staan vele jonge Start-Up bedrijven die opzoek zijn naar een gemotiveerde stagiair. Deze jonge bedrijven ontwikkelen zich snel, i..

>>lees meer
StagePitch accenture innovation award Accenture Innovation Awards 2013

StagePitch doet mee aan de Accenture Innovation Awards 2013! Steun ons voor de Accenture Innovation Awards 2013 door op de onderstaande link te klikken en vervolgens DIE pagina te LIKEN / TWEETEN /..

>>lees meer
Nieuw design StagePitch StagePitch website design makeover!

Na toch alweer een jaar met het originele design te hebben geleefd vonden we het tijd worden voor een makeover. Het vorige design vonden wij na een tijd te druk en kleurrijk. Dit gaf te veel prikkels..

>>lees meer
StagePitch in NRC Next Vergeet je cv, solliciteer met een filmpje (StagePitch..

Zie hier het artikel Stages // Vergeet je cv, solliciteer met een filmpje Het stagebedrijf weet niet wat de student kan, de student weet niet wat hij moet doen. StagePitch helpt. Nadat Pepijn Nies..

>>lees meer
Throw Out Your Resume: Weg Met Jouw Cv Throw Out Your Resume - Weg met jouw CV

Alles wat je op school hebt geleerd over het solliciteren naar een baan is verkeerd!. Universiteiten en hogescholen lopen 10 jaar achter de feiten aan. Ze leren je hoe je moet solliciteren bij grote..

>>lees meer
StagePitch bij BNR Nieuwsradio StagePitch bij BNR Nieuwsradio

StagePitch was te gast bij "Zaken doen met.." van BNR Nieuwsradio. StagePitch Via StagePitch selecteren bedrijven stagiaires niet via hun cv, maar via een pitch. Oprichter en eigenaar Pepijn Niesten..

>>lees meer
StagePitch op Emerce StagePitch op Emerce

Een nieuw Nederlands platform StagePitch wil stagiairs werven. Die kunnen zich niet zomaar melden, maar moeten hun gedroomde stageplekken online verdedigen. Het kost een bedrijf veel tijd om stagesit..

>>lees meer
StagePitch in het Algemeen Dagblad (AD) StagePitch in het AD

 KLIK HIER VOOR HET ARTIKEL. EVEN VRAGEN AAN Pepijn Niesten, eigenaar StagePitch ‘Solliciteren is echt hopeloos ouderwets’ De Utrechtse mannen Pepijn Niesten en Kamiel Keeris van StagePitch h..

>>lees meer
Hire me Jon Stewart videopitch Ivan Saric Ivan Saric maakt een videopitch om door Jon Stewart aa..

Ivan Saric, een Kroatische comedian en tv host, heeft de bovenstaande videopitch gemaakt voor Jon Stewart van Comedy Central. Ivan wil graag één van Jon's senior correspondenten worden, daarom heeft..

>>lees meer
Heineken The Candidate Ook Heineken werft nieuwe werknemer om wat hij kan

Heineken, the Candidate. Heineken stapt af van het saaie oude model van werknemers werven via een ouderwets interview met standaard vragen en antwoorden. Dat werd tijd. Veel belangrijker is wat een n..

>>lees meer
StagePitch Blog Post StagePitch, dé nieuwe manier om stagiaires te werven

Goed dat je kijkt op Stagepitch.nl, want dit is dé nieuwe manier om stagiaires te werven. Wij zijn enorm blij dat Stagepitch inmiddels online staat en dat we bedrijven en studenten kunnen gaan helpen..

>>lees meer