Account aanmakenX
StagePitch account aanmaken als:
Ivan Saric maakt een videopitch om door Jon Stewart aangenomen te worden

Ivan Saric maakt een videopitch om door Jon Stewart aangenomen te worden

Ivan Saric, een Kroatische comedian en tv host, heeft de bovenstaande videopitch gemaakt voor Jon Stewart van Comedy Central. Ivan wil graag één van Jon's senior correspondenten worden, daarom heeft hij een grappige videopitch opgenomen waarin hij vier redenen geeft waarom Jon hem zou moeten aannemen.

De eerste is dat hij zeven verschillende taken 'spreekt'. Maar zijn paar zinnen Duits zijn niet erg sterk, ook blijkt hij nog eens geen Frans te spreken. Dat er '100 ninja's' zijn komen kijken naar schieten van de pitch is volgens Ivan de tweede reden waarom hij aangenomen zou moeten worden, er zijn er echter nul te zien in de video! Ook kan Ivan ervoor zorgen dat de kijkers naar Jon met maar liefst 5 toenemen. Hiernaast is hij erg erg lang, dit waren respectievelijk reden drie en vier.

Om de video te promoten heeft Ivan gebruik gemaakt van Facebook en Google ads, en hij heeft iemand betaald om met graffiti de url van de video te spuiten op de muur tegenover het kantoor van Comedy Central. Bovendien zullen alle Jon Stewards in Amerika een handgeschreven brief van Ivan ontvangen met een link naar de videopitch.

Dit is een grappige maar erg tijdrovende pitch naar een droom baan. Bij StagePitch maken we het jou graag wat makkelijker, wij zorgen ervoor dat je pitch meteen bij de juiste persoon binnen het stagebedrijf terecht komt. Het enige wat jij hoeft te doen is even in een korte video (of tekstbestand) aangeven hoe jij de stage bij het stagebedrijf van jouw keuze zou aanpakken om hiermee de hr-manager van jouw kwaliteiten te overtuigen. Appeltje eitje, toch?