Account aanmakenX
StagePitch account aanmaken als:
Accenture Innovation Awards 2013

Accenture Innovation Awards 2013

StagePitch doet mee aan de Accenture Innovation Awards 2013!

Steun ons voor de Accenture Innovation Awards 2013 door op de onderstaande link te klikken en vervolgens DIE pagina te LIKEN / TWEETEN / SHAREN! Hoe meer exposure, hoe groter de kans dat we in aanmerking komen voor de publieksprijs!
http://www.accenture.com/Microsites/innovationawards/concepts/StagePitch

StagePitch is door bedrijven te gebruiken is als dé selectie tool voor de werving van gemotiveerde stagiairs. Uit eigen ervaring blijkt dat een CV of motivatiebrief niet altijd representatief is voor wat een student daadwerkelijk in zijn mars heeft. Stagiairs worden vaak aangenomen om de gun-factor, maar blijken in een later stadium niet altijd de ideale kandidaat. Ondertussen is er door een bedrijf veel tijd, geld en energie verspild, wat beter besteed had kunnen worden.

Via StagePitch kunnen bedrijven op voorhand al zien wat een student in huis heeft. Omdat de student moet pitchen, zal hij/zij zich automatisch beter moeten verdiepen in het bedrijf en de desbetreffende branche. Studenten weten beter waaraan ze beginnen en voor bedrijven is dit een efficiënte methode om de topstudent(en) te selecteren.

StagePitch vormt dus een filter tussen het bedrijf en potentiële stagiairs: de meest getalenteerde en gemotiveerde stagiairs blijven over. Dit bespaart een hoop kosten en tijd.

Ook vormt StagePitch een neutrale selectie tool, het gaat om wat de student pitcht op een probleemstelling waarin hij laat zien wat hij in zijn mars heeft. Dit in tegenstelling tot een beoordeling / selectie op kenmerken in een cv of motivatiebrief.

Spreekt het StagePitch concept je ook aan? Steun ons dan tijdens de Accenture Innovation Awards 2013 door op deze link te klikken:

http://www.accenture.com/Microsites/innovationawards/concepts/StagePitch
En LIKE / TWEET / SHARE deze pagina! Hoe meer exposure, hoe groter de kans dat we in aanmerking komen voor de publieksprijs!


Veel Dank!!

Team StagePitch