Account aanmakenX
StagePitch account aanmaken als:
Bedrijfsinformatie
Lomanlaan 55
3526XC Utrecht, Utrecht
Nederland

Personeel: 5
Oprichtingsjaar: 2012
Website: www.stagepitch.nl
Sector: Werving en selectie / Onderwijs en wetenschap
Korte bedrijfsomschrijving


StagePitch

Sinds jaar en dag worden studenten geselecteerd op hun CV en motivatiebrief. In deze tijd worden bedrijven overspoeld met CV's en brieven die allemaal op elkaar lijken. Onderscheiden op papier is niet heel eenvoudig. En geeft een brief wel een goed beeld van wat jij als student in je mars hebt?

Stagepitch biedt bedrijven een platform om te omschrijven wat voor student ze zoeken voor hun stageplaats. Een stage wordt geplaatst met een case of een probleemstelling. Studenten kunnen vervolgens op een creatieve manier pitchen op deze positie. Bijvoorbeeld door een video te uploaden of door een essay te schrijven.

De student wordt wel enigszins gedwongen om zich te verdiepen in het bedrijf voordat hij/zij solliciteert. Hierdoor krijgt het bedrijf sneller een beter beeld van de student en is de basis waarop iemand wordt uitgenodigd veel beter.

Omdat alleen studenten de moeite nemen die ├ęcht deze stage willen bij dit bedrijf, krijgt het bedrijf alleen gemotiveerde studenten. Hierdoor kost de selectie procedure veel minder tijd en geven de inzendingen een veel beter beeld van de gemotiveerde student.

Lopende stages van StagePitch
Titel stage Sector(en) Deadline
Vind jij Stagepitch een top concept? Kom dan bij ons stage lopen!Marketing / Communicatie20 Apr 2024


Lopende projecten van StagePitch
Titel project Sector(en) Deadline