Niet mogelijk als bedrijfX
Het is als bedrijf niet mogelijk om op een stage te pitchen of om ze te bewaren.
Account aanmakenX
StagePitch account aanmaken als:
Je moet inloggen om te kunnen pitchen op deze stageX
Je moet ingelogd zijn om op deze stage te kunnen pitchen. 
of maak een account aan
 
Wachtwoord vergeten?
Log eerst inX
Je moet ingelogd zijn om deze stage te kunnen bewaren. 
of maak een account aan
 
Wachtwoord vergeten?
Direct aan de slag
De deadline van deze stage is verlopen! Pitchen op deze stage is daarom niet meer mogelijk.
De winnaars krijgen bericht.
Bedrijfsinformatie Uitgeverij BOXPre..
Weerdskampweg 15
5222 B 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Nederland

Personeel: 10
Oprichtingsjaar: 2006
Website: www.Boxpress.nl
Sector: Internet
Inleiding & Probleemstelling

STAGE: SEO/SEA/SEM

Korte uitleg SEO/SEA/SEM:
Wat is SEO nou eigenlijk: In het engels staat SEO voor Search Engine Optimization en staat synoniem aan het verbeteren van website (onderdelen) ten behoeven van een betere ranking op de diversen zoekmachines. Het doel hiervan is het vergroten van het aantal (unieke) bezoekers die een website bezoeken.
Wat is SEA: Search Engine Advertising betekent in het Nederlands Zoekmachine Adverteren. Deze vorm van zoekmachine marketing richt zich op de gesponsorde resultaten in zoekmachines. Het doel is een zo hoog mogelijke positie halen tegen een zo hoog mogelijk rendement. Hierbij geldt dat de eerste positie niet altijd de meest winstgevende is.
Wat is SEM: Search Engine Marketing is eenvoudigweg Zoekmachine Marketing. Deze vorm van marketing richt zich op het aanspreken van de doelgroep door gebruik te maken van de zoekmachines. Aangezien het internet niet meer weg te denken is uit onze maatschappij en de zoekmachines dagelijks miljoenen zoekopdrachten te verwerken krijgen, is het voor een bedrijf essentieel om zichtbaar te zijn tussen de bovenste zoekresultaten.

PROBLEEMSTELLING
De opdracht die tijdens deze stage centraal staat is het ontwikkelen van een strategie voor het opzetten voor het gebruik van SEO, SEA, SEM voor Uitgeverij BOXPress met als insteek de belangrijkste business units. Het gaat hierbij om een echte meeloop-stage op het gebied van de werkzaamheden die nu plaatsvinden, maar hebt de vrijheid de opdracht grotendeels zelf in te vullen. Wij willen weten welke instrumenten en trends er zijn op het gebied van SEO, SEA en SEM en hoe we deze goed kunnen inzetten.

Stage informatie
Titel SEO/SEA/SEM
Bedrijf Uitgeverij BOXPress
Soort opdracht Stage
Opleiding(en) Marketing, communicatie
Niveau HBO
Taken Het is vooral belangrijk dat je ons meer kan vertellen hoe wij SEO/SEA/SEM moeten optimaliseren in onze organisatie. Daarnaast is het meedraaien in de organisatie erg belangrijk om een goede connectie met onze producten te krijgen.
Vakgebied(en) Marketing / Strategisch / Communicatie
Plaats 's-Hertogenbosch
Pitch vorm Tekst en/of video
Max. aantal pagina's pitch 2
Deadline 02 Sep 2013
Duur 20 weken
Vergoeding Nader te bepalen
Locatie stage